Börja jobba hos oss som brandskyddsmålare!

Nu söker vi medarbetare inom brandskyddsmålning och sprutmålning!

Fogentreprenören växer och vi söker fler kollegor i Malmö/Skåne som vill jobba med oss och stärka vår position i Södra Sverige.

Vi erbjuder ett fritt och ansvarsfullt arbete tillsammans med vårt fina gäng. Om du känner att detta kan vara något för dig så maila en kort beskrivning av dig själv till VD Kent Jerlström: kent.jerlstrom@byggfog.com så kontaktar vi dig och bokar ett möte.

Vi arbetar med allt inom byggfog, passivt brandskydd och epoxiförstärkning och hjälper våra kunder från våra kontor i Malmö, Helsingborg och Kalmar. Vi har kollektivavtal och erbjuder marknadsmässig ersättning.

Växel: 040-152090 E-mail: info@byggfog.com

Vi är anslutna till SFR och arbetar utifrån deras värderingar, med krav på miljömedvetenhet, kvalitetskrav på arbete och material, samt utbildning av medarbetare.​

Jobba hos oss

Vår ambition är att växa och utveckla vårt företag och vi rekryterar löpande.

Vi arbetar med allt inom byggfog, brandskydd (brandskyddsmålning, brandtätning och brandisolering), epoxiarbeten och kolfiber. Vi utgår från våra kontor i Malmö, Helsingborg och Kalmar och erbjuder ett fritt och ansvarsfullt arbete med marknadsmässig lön och kollektivavtal.

Kan du redan något av ovanstående hantverk är det fantastiskt men vi vet att duktiga montörer inte växer på träd! Så har du annan bakgrund och börjar hos oss ser vi till att du får utbildning och handledning för att kunna bli certifierad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen så du vet hur det går till på ett bygge. Men vi letar framförallt efter killar och tjejer som har rätt glöd och drivkraft!

Vi är anslutna till SFR och arbetar utifrån deras värderingar, med krav på miljömedvetenhet, kvalitetskrav på arbete och material, samt utbildning av medarbetare.​

Skicka in din ansökan

Nyheter