Denna del av hemsidan kräver att ni har Adobe Flash Player installerat på datorn
Klik her for at hente dette
  Sök
Skriv ut
Företaget
 
Vi har sedan starten 1984 fått förmånen att vara med på ett antal kända, spektakulära byggprojekt som gjort oss ledande inom fogningsbranchen i södra Sverige.
 
Turning Torso och Öresundsbron är idag välkända som Malmös mest spektakulära byggnadsprojekt. Vi fick förtroendet att utföra båda projekten. Arbetet på bron innebar rörelsefogar mellan stål och betong samt fogning av kabelgenomföringar och vissa av dessa arbeten utfördes upp till 200 meter över  havet! Ett exempel som visar på bredden och variationerna på våra fogningsarbeten. Vi har också funnits med i ett antal utländska projekt, ett sjukhus i Saudiarabien, ett hotell i Teneriffa, en kryssare på Bahamas samt ett flertal projekt i Tyskland, Polen och Danmark.
 
Utöver ledningen har företaget 22 anställda. Sedan starten har vi fogat 21 miljoner löpmeter, vilket motsvarar 523 varv kring jordklotet.
 
Att följa fogbranschens utveckling ser vi som en självklarhet, därför är vi aktiva medlemmar i SRF (Svenska Fogbranschens Riksförbund). Inom föreningen utbildas vår personal fortlöpande inom fog och sanering för att vi ska ligga på en hög kompetensnivå.
 
Sedan starten 1984 har våra kunder varit våra bästa marknadsförare, vilket medfört att vi känner oss privilegierade. Vi har alltså klarat en positiv utveckling med en minimal marknadsföringsbudget. Att vi nu skaffat en hemsida beror till stor del på att vi är glada och stolta över att ha fått förmånen att delta i ett flertal mycket spännande och krävande byggnadsprojekt, något som vi gärna vill visa!